LedareSenaste

Simsalabim, en chefredaktörs rim

Att få vara chefredaktör för Järfälla i Fokus är en rolig grej, och på rim är jag helt okej. För andra gången samlas klassen för att göra lokaljournalistik, får jag säga det själv har första veckan varit helt unik. Här är mina tankar om denna grej, så med det sagt – tack och hej, leverpastej!

Jag sitter i köket som chefredaktör,
helt ärligt känner jag mig som en amatör.

Klassen arbetar febrilt i sina redaktioner,
å jag blir helt varm av deras ambitioner.

Tillsammans letar vi efter lokala nyheter,
om bland annat kultur, bränder och atleter.

Under veckan har det filmats, pratats i telefon och slipats ideér,
i denna klass finns det många kvalitéer.

Det börjar bli dags att lämna över min roll till nästa veckas kandidater,
och då hoppas jag ni fortsätter läsa tidningen, mina kamrater.

Text och bild: Nellie Rolandsson
nellie.rolandsson@jakobsbergsfolkhogskola.se