FeatureKulturNyheterSamhälleSenaste

Många aktiviteter under påsken för allmänheten i Järfälla

För den som är i Järfälla under påsken finns flera aktiviteter att delta i. Ifokus har listat några av dessa.

29 Mars klockan 15:00-16:30, Kallhälls 4H-gård. 60 kronor. 

Idag på skärtorsdagen är det äggjakt på Kallhälls 4H-gård, till hjälp har du påskharen så att sökningen inte blir för hård. 60 riksdaler kostar detta, men det kan det ju vara värt om du hittar det rätta.

3 april klockan 11-19, Jakobsbergs bibliotek. Gratis.

Jakobsbergs bibliotek är snart klart, men det önskas bli ännu mer njutbart. Den tredje april kan ni komma och hjälpa till och måla på en vägg, det låter väl som ett roligt upplägg?

3 april klockan 13-15, Jakobsbergs bibliotek. Gratis.  

På samma dag och på samma plats, fast under en mer begränsad tid, så finns det chans att finna “pysselfrid”. Alla får komma och ägna tid åt piprensare och flirtkulor, eller så kan ni byta plats på kycklingar och äggulor.

3 april och 5 april klockan 12-16, Herresta bibliotek. Gratis.  

Om du bor närmare Herresta bibliotek, då bör du gå dit den 3 april utan tvek. Även där finns det chans att pyssla, med ett material som den miljömedvetna vill syssla. Återvinning är det bästa, om man inte jorden vill påfresta.

4 april klockan 13-15, Herresta bibliotek. Från 8 år. Anmälan sker till herresta.bibliotek@jarfalla.se eller 08-580 295 76. Gratis.

På samma ställe men dagen därpå, är det workshop om graffiti med Finn Öhlund som står på. Då får man ta en sprayburk och färglägga en målarduk, men klä på dig, för det passar endast för utomhusbruk.

5 april klockan 12-16, Kallhälls bibliotek. Gratis.  

På Kallhälls bibliotek är det pärlor som gäller, självklart finns dem i alla modeller. Kom mellan 12-16 den femte april, så får vi hoppas att det hänger ett halsband framtill.

Sanna Olsson
sanna.olsson@jakobsbergsfolkhogskola.se

Lämna ett svar