NyheterSamhälle

Politikernas önskningar inför 2019

Detta år lider mot sitt slut. I Järfälla har året varit händelserikt. En av de stora händelserna har varit riksdagsvalet. Järfälla i fokus frågar den nya ordföranden och de två vice ordförandena i Järfälla kommun vad de ser fram emot under det kommande året.

Monika Hallstensson Ordförande (M):
– Jag ser fram emot att alla ska må bra inklusive jag själv. Det bör ske en utveckling för ett tryggare och bättre Järfälla.

Anneli Johansson 1:e vice ordförande (S):
– Jag tyckte att växandet och expansionen av Järfälla har varit det största under 2018. Jag vill fortsätta se Järfälla frodas under 2019. Jag vill se nya bostäder till de som behöver. Nya etableringar och fler arbetsmöjligheter. Den påbörjade vägen fortsätter.

Jonas Hellqvist 2:e vice ordförande (C):
– Politiskt sett är det spännande hur det nya styret ska agera och att se hur stort bidraget vi kommer få. Personligen så vill jag satsa på skolan och kulturen. Jag tror att det är viktigt att engagera unga och få de att ta vara på tiden i skolan. På så sätt hoppas jag att få upp nivåerna i Järfälla.

Text:
Jonna Carlström
jonna.carlstrom@jakobsbergfolkhogskola.se

Lämna ett svar