Familj

Vad gör du under julledigheten? Vi har frågat Järfällaborna!

Nästa vecka börjar julledigheten för de flesta i Sverige. Vi har tagit reda på vad Järfällaborna hittar på med sin lediga tid! Vad gör du under julledigheten?


Namn: Maj-Britt Dahlberg
Ålder: 87 år
Bostadsort: Jakobsberg
– Jag är alltid ledig nu förtiden, det är fördelen med att vara pensionär. I år ska jag fira jul hos min dotter i Bromma. Hennes vuxna barn är där så vi alla får en skön högtid tillsammans. Nyår ska jag fira hos min syster i Malmö.


Namn: Issayas Kebede
Ålder: 41 år
Bostadsort: Jakobsberg
– Alla mina syskon bor i Jakobsberg. Vi kommer att träffas hos en av mina systrar för att äta julmat tillsammans och dricka kaffe på ett traditionsenligt sätt. Ledigheten bygger på att umgås med varandra och ta det lugnt.


Namn: Lili Amaré med dottern Rejoice 2 månader
Ålder: 36 år
Bostadsort: Blåsut
– Jag och mina vänner ska dekorera julgranen tillsammans och äta god mat. Vi kommer även att besöka kyrkan under julhelgen. Det här blir min dotters första jul vilket jag tycker är väldigt kul! Nu är vi i Barkarby för att handla julklappar.

Text och bild: Pippi Maxe
pippi.maxe@jakobsbergsfolkhogskola.se

Lämna ett svar